Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su sistemi za stalnu zaštitu, kod koji nije moguće otvaranje i podešavanje. Obezbeđuju stalnu i apsolutnu zaštitu od neugodnih insekata i štetočina.

Najčešće se postavljaju na kuhinjske prozore, sanitarne i podrumske prostorije, kao i na prozore nepravilnih oblika, idealna preporuka za vetrovite oblasti.

UPRAVLJANJE FIKSNIH KOMARNIKA nije moguće. Fiksni komarnici omogućavaju jednostavnu montažu i demontažu po Vašoj potrebi.

MREŽICA FIKSNIH KOMARNIKA je napravljena od visokokvalitetnog fiberglass materijala. Ima visoku propustljivost svetlosti i vazduha, ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom, ne bledi, trajno je otporna na UV zrake, vremenske prilike i koroziju. Veoma lako se održava vodom i izuzetno je dugog veka trajanja.


RAM FIKSNIH KOMARNIKA je takođe od visokokvalitetnog materijala aluminijuma, što garantuje dug vek, ne krivi se, otporan na koroziju. Aluminijumski ram FIKSNIH KOMARNIKA ima mogućnost bojenja po Vašem izboru, što će dodatno ulepšati Vaš prostor. Kao i mrežica, aluminijumski ram komarnika je lak za održavanje vodom. Cela površina komarnika je fiksirana za profil prozora. Ima mogućnost jednostavne montaže i demontaže po Vašoj potrebi.

FIKSNE KOMARNIKE je moguće postaviti na sve tipove postojeće stolarije.

01
01
01
02
02
02
03
03
03